Privatlivspolitik om personoplysninger


For købere af bogen:

I forbindelse med dit køb af Markedsbogen har du givet os en række personoplysninger.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive overgivet til vores fragtfirmaer. Aktuelt er det GLS og Post Nord med henblik på levering.

Alle data vil blive slettet senest efter fem år på grund af regnskabsloven.


Markedsbogens nyhedsbreve

Ved køb af Markedsbogen vil du blive tilbudt at modtage Markedsbogens nyhedsbrev med rettelser og nye markeder i løbet af året.

Hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve, anvender vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du afmelder nyhedsbrevet. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på markedsbogen@kahrius.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Til afsendelse af vores nyhedsbreve bruger vi firmaet Heyloyalty.


For markedsarrangører og annoncører i Markedsbogen:

Alle modtagne personoplysninger, der indgår i bogens indhold med markedsoplysninger, er i sagens natur tilgængelige for alle bogens læsere.

Ved indsendelse af tilmelding til bogen accepterer du, at disse oplysninger offentliggøres. Det være sig personnavne, adresser, telefonnumre og e-mailadresser, hvortil man tilmelder sig et marked.

Øvrige modtagne personoplysninger slettes efter fem år af hensyn til regnskabsloven. Det være sig oplysninger om markedets kontaktperson og kasserer.

Disse personoplysninger offentliggøres ikke, hvis ikke der er sammenfald med de oplysninger, der bringes i selve bogen.


Har du ønske om yderligere oplysninger, skriv da en mail til markedsbogen@kahrius.dk med dine spørgsmål.


MARKEDSBOGEN
Kahrius
Them-Centret 10
DK-8653 Them
CVR-nr. 2157 8894
Tlf.: 81774747
Telefontid:
Mandag-torsdag kl. 9-14
Fredag lukket
markedsbogen@kahrius.dk